Achterstanden wegwerken

leren

Het was in de onderwijssector de afgelopen 2 jaar geen rozegeur en maneschijn betreft het leren, thuis leren achter de laptop heeft bij een deel van de leerlingen ervoor gezorgd dat er een achterstand is opgelopen. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk heeft Covid 19 erin gehakt in verschillende doelgroepen, er wordt 300 miljoen euro uitgetrokken voor gemeenten om zo snel mogelijk deze achterstanden weg te kunnen werken. Het nationaal programma onderwijs moet ervoor gaan zorgen, door het doen van een schan als school heb je goed in kaart wie er een achterstand heeft en wat je nodig hebt.

online les

Ondersteunen van de leerlingen

In het nationaal programma onderwijs worden de leerlingen zoveel mogelijk ondersteund, met de hulpmiddelen die beschikbaar worden gesteld kun je als onderwijsinstelling een passend plan samenstellen. Vandaag de dag neemt school bepaalde uitdagingen met zich mee, natuurlijk is het een goede optie om een deel uit te kunnen besteden aan de bijlesstudent zodat de zorgen worden verlicht. Op de website van de bijlesstudent.nl vind je een mooi overzicht van de diensten die zij over kunnen nemen, zodat je als school verlichting en vooruitgang ervaart. Door een nauwe samenwerking met de school worden de leerlingen waar nodig ondersteund.

De perfecte oplossing

Door met het nationaal programma onderwijs diverse taken af te staan, heb je als onderwijsinstelling niet de volledige druk om alle leerlingen weer op het gewenste niveau te krijgen. Communicatie en een perfecte samenwerking zorgt dat de instelling samen met de bijlesstudent.nl de leerlingen weer op niveau krijgen. Begeleiding kan bestaan uit verschillende onderdelen, huiswerkbegeleiding of examentraining zijn maar twee onderdelen die je uit kunt besteden. Op deze manier kun je in overleg een programma samenstellen voor het programma, om samen de achterstand in te lopen zodat de kinderen weer met het onderwijs mee kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *