Waar kunt u een goede training time management volgen?

Zelf heb ik toen wij ons administratiekantoor zijn begonnen, een training time management gedaan. Puur om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken en om zo min mogelijk stress tijdens het werk te ervaren. Ons kantoor draait ondertussen al een dikke tien jaar super goed en voor een aantal weken geleden hebben we een secretaresse aangenomen. Zij heeft een management assistent opleiding gedaan en komt eigenlijk regelrecht uit de schoolbanken. Het is overigens een hele weloverwogen keuze van ons geweest om een gediplomeerd schoolverlater aan te nemen. De reden hiervoor is dat we op deze manier een fris iemand hebben die zich nog geen zaken eigen heeft gemaakt en dat geeft ons de mogelijkheid om haar als het ware te kneden naar onze manier van werken. We hebben het de afgelopen maanden behoorlijk drukker gekregen en we beginnen nu te merken dat de onervarenheid van onze secretaresse ons tegen gaat werken. Begrijp me niet verkeerd, dit is niet iets wat we haar verwijten. Het is logisch dat dit gebeurd en we voelen ons dan ook verantwoordelijk daarvoor. Samen hebben we erover gesproken en besloten dat ze een training time management gaat doen op onze kosten uiteraard. We zijn samen het internet opgedoken om te kijken waar we terecht kunnen voor een training time management. Ondertussen heb ik besloten dat ik de training time management samen met haar ga doen. Het is voor mij al behoorlijk lang geleden en er zullen inmiddels nieuwe inzichten zijn. Bovendien is het leuker om de training time management samen te doen. Wat een mooie bijkomstigheid is dat we dan samen zaken makkelijker op kantoor door kunnen voeren omdat we dan beiden precies weten wat we hebben geleerd. We hebben een site gevonden die ons beiden aanspreekt en waar we het idee van hebben dat we er veel kunnen leren, dit de site timemanagement.nl. We hebben ons opgegeven voor de training time management bij deze site. We kijken beiden erg uit naar de training time management en kunnen bijna niet wachten om hetgeen we gaan leren, op kantoor door te gaan voeren. Blij dat we hier terecht kunnen!

Dit is de site waar u zijn moet als u overweegt om een training time management te gaan doen

Soms kunnen dingen efficiënter maar weet je niet hoe je dat moet gaan aanpakken. Het vinden van een bedrijf dat je daarbij helpt, valt nog niet mee. Door deze site hebben wij de mogelijkheid een training te doen waardoor we in de toekomst de zaken op kantoor beter kunnen organiseren zonder dat het ons stress gaat opleveren.

Wilt u zich meteen aanmelden? 

Dankzij de site timemanagement.nl, hebben wij een training kunnen doen die ons op kantoor vele malen efficiënter laat werken. Wij zijn uitermate te spreken over deze site omdat:

  • Zij ons goed hebben kunnen adviseren.
  • Zij hebben waargemaakt wat zij ons hebben beloofd.
  • Zij ons goed hebben begeleid.

Bent u opzoek naar hoe u efficiënter kunt werken waardoor u meer rendement uit uw tijd haalt? Dan is het bezoeken van deze website echt zeer de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *